Sprijina UTCB. Dezvoltarea vine pentru voi !

 

Ionut Alexandru Hera Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
0
Donații

Participarea la competitia „EERI SDC 2016”, imi deschide orizonturile in directia cercetarii seismului, a comportarii skyscrapers-urilor la cutremur, lucruri de care si Romania are nevoie. De ce sa nu se mandreasca si Romania cu mandre cladiri etalate pana in cer ?

Sprijina dezvoltarea constructiilor in zonele seismice !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația  Studenților  la  Construcții  din  București  este  o  organizație  nonguvernamentală  reprezentativă  ce  vine  în  sprijinul  studenților  din  Universitatea Tehnică de Construcții București.

Earthquake Engineering Research Institute prin Student Leadership Council organizează în perioada 5-8 aprilie 2016 un concurs internațional de inginerie seismică numit ”2016 Undergraduate Seismic Design Competition”. Asociația Studenților la Construcții din București a integrat această acțiune în proiectul HUB UTCB pe axa 2 ”Sporirea activității de cercetare a studenților”, formând o echipă de opt studenți ai Universității Tehnice de Construcții București pentru a participa la concurs.

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.  Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge.  Vă așteptam cu campaniile voastre de fundriaing care sa past

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!