Sustine echipa UTCB la EERI SDC 2016

 

Oana Alexandra Iagar Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti

10.55% Complete
211 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
5
Donații

Sunt studentă în anul IV la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti şi EERI reprezintă pentru mine o provocare în dezvoltarea cunoştinţelor şi abilităţilor dobandite şi de asemenea noi oportunităţi în viitoarea mea carieră de inginer. Echipa este pregatită, nu ne lipsesc  motivaţia şi dorinţa de a reuşii, dar avem nevoie de sprijin financiar pentru a face posibilă reprezentarea României în San Francisco prin echipa EERI UTCB STUDENT CHAPTER  la competiţia din 2016. Doar cu ajutorul dumneavoastră putem  reuşii! Sustineţi dezvoltarea şi perfecţionarea noilor generaţii de ingineri!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația  Studenților  la  Construcții  din  București  este  o  organizație  nonguvernamentală  reprezentativă  ce  vine  în  sprijinul  studenților  din  Universitatea Tehnică de Construcții București.

Earthquake Engineering Research Institute prin Student Leadership Council organizează în perioada 5-8 aprilie 2016 un concurs internațional de inginerie seismică numit ”2016 Undergraduate Seismic Design Competition”. Asociația Studenților la Construcții din București a integrat această acțiune în proiectul HUB UTCB pe axa 2 ”Sporirea activității de cercetare a studenților”, formând o echipă de opt studenți ai Universității Tehnice de Construcții București pentru a participa la concurs.

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.  Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge.  Vă așteptam cu campaniile voastre de fundriaing care sa past

 

5 Donații

succes !
14 Feb 2016

Anonymous

30 RON
Multa bafta !
31 Jan 2016

Anonymous

11 RON
29 Jan 2016

Ventuneac Mirela

100 RON
Sustin performanta si investesc in educatie!
29 Jan 2016
Sustin performanta si investesc in educatie!
29 Jan 2016