Sustine echipa UTCB la EERI SeismicDesignCompetition 2016

 

Daniel Nicolae Stoica Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti

2.5% Complete
50 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
1
Donații

ing. Dan Stoica, profesor pasionat de meserie si implicat in dezvoltarea UTCB si FCCIA.  

Sustin HUB UTCB pentru ca participarea studentilor la concursuri ingineresti, impreuna cu pregatirea practica reprezinta fundamentul in dezvoltarea lor ca viitori ingineri constructori ai Romaniei si in desavarsirea actului educational.

Sustin EERI UTCB Student Chapter pentru ca imi sustin studentii sa devina mai buni, asa cum fiecare profesor ar trebui sa o faca.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația  Studenților  la  Construcții  din  București  este  o  organizație  nonguvernamentală  reprezentativă  ce  vine  în  sprijinul  studenților  din  Universitatea Tehnică de Construcții București.

Earthquake Engineering Research Institute prin Student Leadership Council organizează în perioada 5-8 aprilie 2016 un concurs internațional de inginerie seismică numit ”2016 Undergraduate Seismic Design Competition”. Asociația Studenților la Construcții din București a integrat această acțiune în proiectul HUB UTCB pe axa 2 ”Sporirea activității de cercetare a studenților”, formând o echipă de opt studenți ai Universității Tehnice de Construcții București pentru a participa la concurs.

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.  Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge.  Vă așteptam cu campaniile voastre de fundriaing care sa past

 

1 Donații

Succes!
01 Feb 2016