Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti

Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti

Serata de Crăciun - Mos Crăciun Galantom

Dată: 31 December 2020
Asociația Studenților la Construcții din București păstrează tradiția și are plăcerea de a vă invita la cea de a 9-a ediție a Seratei de Cr
[ Show more ]

1

Galantomi:

1

Donații:

32 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

Asociația Studenților la Construcții din București păstrează tradiția și are plăcerea de a vă invita la cea de a 9-a ediție a Seratei de Craciun, în cadrul căreia, de-a lungul anilor, planul și dorința noastră de a aduce speranță în sufletul oamenilor și a le oferi ajutorul au rămas constante în preajma sărbătorilor de Crăciun.  

În ultimii doi ani, donațiile strânse au fost investite în restaurarea a două saloane din cadrul Spitalului Clinic de Urgență și Chirurgie Plastică Reparatorie și Arși București. Totodată, anul trecut alături de sponsori și artiști, am reușit să o ajutăm pe Mara Precup, o fetiță de 9 ani, care avea nevoie de sprijin financiar pentru operație și pentru tratamentele împotriva unei forme avansate de cancer. De asemenea, am adus o mică bucurie, prin intermediul fundației „Dragoste desculță”, unor familii ce trăiesc în condiții grele, din localitățile Bojila și Negrești - județul Vaslui.  

Anul acesta, cu ajutorul celor de la Ceasul Bun - Starea Nației, ne îndreptăm atenția asupra a cinci familii. În cadrul acestora, întalnim copii cu dizabilități și boli cumplite, unde părinții și bunicii sunt nevoiți să muncească din greu pentru a asigura bunăstarea familiei. Astfel, ne propunem să dăm startul unei serii de donații prin care puteți aloca obiecte sau alimente trebuitoare unui trai decent Acestea pot fi lăsate la unul dintre reprezentanții afiliati județelor Teleorman, Galați, Vâlcea, Ialomița, Gorj, Olt, Constanța, Prahova și alte câteva.  

Totodată ne dorim să susținem cauza unei familii din Județul Galați, satul Ionașesti, a căror casă a fost cuprinsă de flacari. Denisa și Iulian, doi frățiori de 9 și 11 ani, au nevoie de ajutor urgent. Din păcate, situația financiară a familiei lor este foarte redusă, iar mai mult decât atât, mama suferă de handicap. Tatăl este șomer din cauza zonei defavorizate în care trăiește, prin urmare aceștia fiind nevoiți să doarmă într-un grajd, alături de animale.  

Evenimentul se va desfășura în perioada 11-20 decembrie 2020, full online, unde împreună vom lua parte la un show de stand-up live, urmat de o licitație a obiectelor primite cu scop caritabil din partea unor artiști, personalități sportive și persoane publice din România. Ulterior, ne vom antrena mintile în seara de cultură generală, iar cu ajutorul celor, care vor participa atât la serile de jocuri, cele propuse fiind LoL, FIFA, CS-GO, cât și la restul activităților din cadrul evenimentului, vom reuși să strângem suma necesară pentru a asigura obiectivele propuse de ASCB.  

Împreună cu voi, vom reuși să aducem și în acest an, bucurie în sufletele oamenilor care au nevoie de ajutorul nostru, mai ales în pragul sărbătorilor de iarnă.  

Vezi evenimentul de pe Facebook AICI.