Un sustinator =un pas in fata. Ultima oprire 05.04.2016 – San Francisco

 

Petronela Catalina Dragomir Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti

1.5% Complete
30 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
3
Donații

Consider ca “Earthquake Engineering Research Institute”  este un concurs care ma ajuta sa-mi imbunatatesc cunostintele in ceea ce priveste ingineria seismica, domeniu propice tarii in care traim si sa pun in aplicare lucruri deja stiute, de aceea, in loc de “concurs”, as putea sa folosesc cuvantul “practica”, diferenta fiind ca noi, intreaga echipa, avem un target:sa castigam. Din punctul meu de vedere, practica este mai buna ca teoria, iar incercand diferite lucruri cu scopul de a realiza modelul perfect pentru participarea in concurs, ne-am “lovit”de anumite probleme de a caror rezolvare nu aflam daca nu participam.

Castigul finantatorilor este acela de a ajuta studentii de azi sa fie inginerii buni de maine, pentru ca un inginer nu se formeaza doar pe bancile facultatii, ci are nevoie de raspunsuri practice pentru intrebarile pe care si le pune.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația  Studenților  la  Construcții  din  București  este  o  organizație  nonguvernamentală  reprezentativă  ce  vine  în  sprijinul  studenților  din  Universitatea Tehnică de Construcții București.

Earthquake Engineering Research Institute prin Student Leadership Council organizează în perioada 5-8 aprilie 2016 un concurs internațional de inginerie seismică numit ”2016 Undergraduate Seismic Design Competition”. Asociația Studenților la Construcții din București a integrat această acțiune în proiectul HUB UTCB pe axa 2 ”Sporirea activității de cercetare a studenților”, formând o echipă de opt studenți ai Universității Tehnice de Construcții București pentru a participa la concurs.

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.  Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge.  Vă așteptam cu campaniile voastre de fundriaing care sa past

 

3 Donații

Bafta, CoColino !
26 Jan 2016

Anonymous

10 RON
Bafta ;)
26 Jan 2016

Anonymous

10 RON
Bafta!!
26 Jan 2016