Susţineţi educaţia şi formarea de specialişti pentru România!

 

Alexandru Trandafir Asociatia Studentilor la Constructii din Bucuresti

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
4,000 RON
Target
0
Donații

     Sunt căpitanul echipei EERI - UTCB Student Chapter, pasionat de inginerie structurală, iar alături de colegii mei vom reprezenta România la concursul internaţional “2017 Undergraduate Seismic Design Competition”, se desfășoară în perioada 7-10 martie în Portland, Oregon, Statele Unite ale Americii.
     Participarea la concursul internaţional  de inginerie seismică organizat de Earthquake Engineering Research Institute prin Student Leadership Council reprezintă oportunitatea perfectă de a transforma noţiunile teoretice în competenţe profesionale, demne de un inginer constructor.
     Mottoul nostru “cu pasiune către excelentă” caracterizează perfect echipa Universităţii Tehnice de Construcţii Bucureşti.

 

Pentru mai multe detalii click aici.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația  Studenților  la  Construcții  din  București  este  o  organizație  nonguvernamentală  reprezentativă  ce  vine  în  sprijinul  studenților  din  Universitatea Tehnică de Construcții București.

Earthquake Engineering Research Institute prin Student Leadership Council organizează în perioada 7-10 martie 2017 un concurs internațional de inginerie seismică numit ”2017 Undergraduate Seismic Design Competition”. Asociația Studenților la Construcții din București a integrat această acțiune în proiectul HUB UTCB pe axa 2 ”Sporirea activității de cercetare a studenților”, formând o echipă de șase studenți ai Universității Tehnice de Construcții București pentru a participa la acest concurs.

Nu esti neaparat un sportiv pasionat, ziua ta de nastere a trecut, nu ai o provoare personala pe care sa o folosesti pentru a promova o cauza, dar vrei sa ajuti organizand propria ta campanie de fundraising pe o perioada determinata pentru cauza in care crezi.  Poti face asta pe Galantom prin intermediul campaniei Binele invinge.  Vă așteptam cu campaniile voastre de fundraising care sa pas

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!