Îi ajutăm împreuna pe Denisa și Iulian, doi copii rămași fără casă în urma unui incendiu

Status: Fundraising

Anul acesta ne propunem sa îi ajutăm pe Denisa și Iulian, doi copii rămași fără casă în urma unui incendiu.

Suma:

516 RON

Galantomi:

3

Donatii:

3

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

1f50e.pngAnul acesta, cu ajutorul celor de la Ceasul Bun - Starea Nației, ne îndreptăm atenția asupra a cinci familii. În cadrul acestora, întalnim copii cu dizabilități și boli cumplite, unde părinții și bunicii sunt nevoiți să muncească din greu pentru a asigura bunăstarea familiei. Astfel, ne propunem să dăm startul unei serii de donații prin care puteți aloca obiecte sau alimente trebuitoare unui trai decent Acestea pot fi lăsate la unul dintre reprezentanții afiliati județelor Teleorman, Galați, Vâlcea, Ialomița, Gorj, Olt, Constanța, Prahova și alte câteva.

1f50e.pngTotodată ne dorim să susținem cauza unei familii din Județul Galați, satul Ionașesti, a căror casă a fost cuprinsă de flacari. Denisa și Iulian, doi frățiori de 9 și 11 ani, au nevoie de ajutor urgent. Din păcate, situația financiară a familiei lor este foarte redusă, iar mai mult decât atât, mama suferă de handicap. Tatăl este șomer din cauza zonei defavorizate în care trăiește, prin urmare aceștia fiind nevoiți să doarmă într-un grajd, alături de animale.

1f64f.pngÎmpreună cu voi, vom reuși să aducem și în acest an, bucurie în sufletele oamenilor care au nevoie de ajutorul nostru, mai ales în pragul sărbătorilor de iarnă.